Meld u nu aan als standhouder op de Festivalboulevard op Bevrijdingsfestival Overijsel 2019. De markt biedt standhouders de gelegenheid om marktwaar te verkopen en/of informatie te verstrekken aan het publiek.

Zoals voorgaande jaren vindt het festival plaats in park De Wezenlanden in Zwolle. Het festival organiseert vele activiteiten op 5 mei, de Festivalboulevard is daar een onderdeel van. Binnen deze Festivalboulevard wordt er een markt georganiseerd. Een groot deel van het festivalpubliek komt en gaat via deze boulevard die te vinden is aan de Wethouder Alferinkweg. Daarnaast is dit ook een route tussen het hoofdpodium en de verschillende podia die zich in park De Wezenlanden bevinden. 

De Festivalboulevard is weer ingedeeld in twee categorie├źn, namelijk profit en non-profit stands. Op deze manier kunnen we beter voldoen aan uw wensen als standhouder en zal er voor bezoekers overzicht ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen uit twee verschillende soorten stands, namelijk een marktkraam of een evenementkraam. De marktkraam heeft een breedte van 4 meter en de evenementkraam is 2 meter breed. Beide zijn voorzien van een overkapping. Het is natuurlijk ook mogelijk om eigen materiaal mee te nemen. Daarnaast is er een mogelijkheid om 230 volt/2kW stroom te gebruiken, hierbij verwachten wij wel van iedere standhouder dat deze zelf een goed werkende haspel van minimaal 25 meter meeneemt.

Voor meer informatie en om je aan te melden ga naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ADS

PARTNERS