Bevrijdingsfestival Overijssel is een gratis festival! Om ieder jaar weer mooie bands en fantastische projecten neer te zetten, zijn er extra inkomsten nodig. Daar zijn we in eerste instantie onze subsidieverstrekkers heel dankbaar voor. 

Maar alleen met subsidie kunnen we het festival niet op een hoog niveau houden. Gelukkig zijn er ieder jaar weer heel veel mensen die zichzelf of hun bedrijf aan het festival willen verbinden. Mensen met een warm hart voor vrijheid. Mensen die we onze vrienden noemen!

Dankzij onze vrienden kunnen wij een line-up neerzetten waarop jij niet stil kan staan en wilt swingen. Maar onze vrienden bieden ons ook extra middelen om een inhoudelijk programma neer te zetten. Want een feestje is leuk: het blijft onze missie iedereen te blijven attenderen op het feit dat we heel blij mogen zijn dat we vrij zijn en dat dat niet voor iedereen op de aarde geldt. 

Word partner

Ieder jaar zijn er weer veel sponsoren die een financiële bijdrage leveren in ruil voor naamsbekendheid en ruimte om te netwerken. Zo schitterde vorig jaar de Stentor bijvoorbeeld met spandoeken in het reuzenrad en een aantal bedrijven verbonden hun naam aan een podium. Ook ontstaan er ieder jaar weer mooie projecten die aandacht vragen voor het thema vrijheid. Vorig jaar konden bezoekers een vrijheidsbankje schilderen i.s.m. Hornbach. In samenwerking met Waterschap Drents Overijsselse Delta was het project 'Ontdek de Wereld van Morgen' waarbij jong en oud verschillende proefjes en activiteiten konden doen om zelf te ervaren hoe we duurzamer kunnen leven. Dat is slechts een greep uit de mogelijkheden. Voor de editie in 2020 zijn er weer volop nieuwe mogelijkheden.

 

Word Vrijwilligers

Een ander aspect waarop we veel kosten kunnen besparen, is de vrijwillige inzet van heel veel mensen. Hekken sjouwen, biertjes tappen, decoratie, publieksservice, lichten inhangen, banieren ophangen en ga zo maar door...Twee weken lang wordt er door ruim 800 vrijwilligers geploeterd, gelachen, gezellig samen gegeten, geklommen, gelopen, grapjes uitgehaald en heel hard gewerkt om het festival tot een groot succes te maken. Ook dit jaar hopen we veel vrijwilligers aan ons te binden. 
> Word vrijwilliger!

KOOP EEN TICKET voor de P&G backstage area

Sinds enkele jaren heeft onze vriendenkring zich uitgebreid! Door een ticket te kopen voor de Press&Guest steun je het festival en geniet je zelf van heel veel voordelen. In de Press&Guest zijn geen lange rijen, drink je uit een glas, komen ze je bestelling opnemen en maak je gebruik van de (normale) toilet in het Parkpaviljoen. Ook heb je toegang tot het VIP-Vak voor het podium en VIP-Stage op het podium en geniet je van nog meer extra's! Dit jaar bieden we weer mooie zakelijke extra's.
> Ontdek de voordelen van de P&G.
> Koop tickets voor de P&G area. (vanaf half fevruari 2020)

Help je mee 2020 tot de beste editie OOIT te maken?

Ieder jaar proberen we er ons beste jaar ooit van te maken. Dus dat doen we dit jaar weer. Maar dat kan alleen met de steun van heel veel sponsoren, partners, vrijwilligers en mensen die een kaartje kopen voor de P&G area. Dat kan alleen dankzij de hulp van onze vrienden! Ben jij er bij en word je vriend van BFO?

ANBI status

Bevrijdingsfestival Overijssel heeft de ANBI status en dat betekent dat we aan de eisen voldoen die de overheid stelt. Uw geld komt dus op de goede plek terecht! Door de ANBI status kunt u als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, binnen de daarvoor geldende regels.ADS

PARTNERS