Een bijdrage aan Bevrijdingsfestival hoeft niet direct te betekenen dat u het festival financieel sponsort. Het is ook goed mogelijk om het festival te ondersteunen met ideeën, kennis, middelen of diensten. 

Bevrijdingsfestival Overijssel staat voor het vieren van vrijheid! Ieder jaar vieren we op 5 mei dat we vrij zijn om te leven waar, met wie en hoe wij willen. We maken elke dag weer heel bewust de keuze onze vrijheid in te zetten voor een leukere, betere wereld. Een wereld waarin mensen leven met respect en aandacht voor elkaar en voor hun omgeving. 

Wij voelen ons maatschappelijk verantwoordelijk en werken wij graag samen met bedrijven die een bijdrage kunnen leveren aan bewustwording en het verbeteren van de wereld om ons heen. ‘Samen sta je sterker’ vinden wij als Bevrijdingsfestival Overijssel. We gaan graag met je in gesprek om te zoeken naar een samenwerking tussen jouw organisatie en Bevrijdingsfestival Overijssel. Wij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking, voor iedereen kansen biedt.

De laatste twee jaar stond opnze familieweide geheel in het teken van 'Ontdek de wereld van morgen'. We creeeren daar een wereld waarin kinderen op een speelse manier aan de slag gaan met hun eigen vrijheid aan de hand van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen. Ieder jaar zijn we weer op zoek naar partners die een bijdrage kunnen leveren. Dat kan financieel door een project te spronosren, maar dat kan ook door kennis, materiaal of ideeën beschikbaar te stellen. 

Voor jong en oud zijn er verschillende proefjes en activiteiten te doen om zelf te ervaren hoe we duurzamer kunnen leven. Traditiegetrouw staat de Familieweide weer garant voor een gezellig en bomvol programma met theater en muziek! 

> Ontdek wat Bevridjingsfestival Overijssel doet om bij te dragen aan een betere wereld 

Wilt u eens van gedachten wisselen?

Neem contact op met Annemien Brugging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


ADS

PARTNERS