Ga samen met je vereniging of stichting achter de bar staan op Bevrijdingsfestival Overijssel op zondag 5 mei. Door te werken achter de bar op het festival, zamel jij geld in voor jouw vereniging of stichting. Dat is niet alleen gezellig, dat is ook nog eens flink cashen! De vereniging of stichting waar het deelnemende team bij hoort, krijgt per vrijwilliger € 30,- of € 50,- gestort in de clubkas.

 

Spek_de_clubkas_geld_verdienen2020.jpg

 

2 shifts!

Nieuw dit jaar is dat we werken in twee shifts. Vind je een volledige dag werken te lang? Of wil je zelf nog een dansje wagen op het festival? Of met je kids naar de familieweide? Dan kun je kiezen één shift van ongeveer 8 uur (inclusief pauzes) te werken. De vergoeding voor de middagshift is € 30,-. Werk je het hele festival, dan verdien je € 50,- per persoon. 

Wat houdt de actie in?

Er worden teams uit Overijssel aangetrokken die achter de bar staan, deze actie is speciaal voor Bevrijdingsfestival Overijssel (BFO) opgezet. De actie geldt niet voor andere vrijwilligersfuncties. 

Waarom deze actie?

Door middel van deze actie zijn wij in staat om complete teams aan te trekken voor de horeca. Het voordeel hiervan is dat deze teams elkaar onderling kennen en meestal goed ingespeeld zijn op elkaar. Dit versterkt vaak de samenwerking. Natuurlijk leer je ook heel veel nieuwe mensen kennen, want je werkt altijd met meerdere teams tegelijk achter een bar.

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een mailtje naar lisa@bevrijdingsfestivaloverijssel.nl en vraag naar de uitgebreide voorwaarden. Zorg dat je een team verzameld van minimaal 10 leden die willen meewerken met de werkactie. Geef dan aan of jullie gaan voor de middagshift (circa 10.00 tot 20.00 uur) of de hele dagshift (circa 10.00 - 1.00 uur). De deelnemers in het team moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn (op 5 mei 2020) en moeten van tevoren doorgegeven worden aan BFO.

Per vereniging/stichting hanteren we 1 contactpersoon. Zegt binnen jouw team een persoon af? Dan is jouw vereniging/stichting zelf verantwoordelijk voor het vinden van een vervanger. 

 

Wat staat er voor een team tegenover?

De vereniging of stichting waar het deelnemende team bij hoort, krijgt per deelnemer en per shift gestort in de clubkas. Voor een deelnemer die de middagshift werkt is dit € 30,-, een deelnemer die de gehele dag werkt is dit € 50,-.  Het team handelt vanuit een vereniging of stichting. Het geld wordt een aantal weken na 5 mei gestort, in verband met het verwerken en controleren van de intekenlijsten. De deelnemende personen worden voorzien van eten en drinken (tijdens de shift). Ook krijgen ze een T-shirt en trui van het festival.


ADS

PARTNERS