Het grote Bevrijdingsfestival op 5 mei  2020 én 2021 moesten we helaas overslaan, maar met een online programma hebben we ons best gedaan de impact van deze dag alsnog te stimuleren.  

In 2022 hopen we op een volwaardige editie! Bevrijdingsfestival Overijssel is vrij toegankelijk, maar zeker geen gratis festival. Het festival kost jaarlijks meer dan 1 miljoen euro. We zijn dankbaar en trots op alle subsidienten, sponsoren, partners en vrijwilligers die ons steunen, maar daarnaast is het festival afhankelijk van de inkomsten op de dag zelf.  Bijna 70% van alle kosten moeten op de dag zelf terugverdiend worden met de horeca inkomsten. Nu we te kampen hebben met het coronavirus en zowel in 2020 als in 2021 geen groot Bevrijdingsfestival konden organiseren, is steun belangrijker dan ooit. 

We willen een vrij toegankelijk festival blijven, een festival dat voor iedereen te bezoeken is. Want iedereen heeft recht om zijn of haar vrijheid te vieren. Help je mee? Via onderstaande button kun je een donatie geven. Je kunt zelf het bedrag bepalen. Samen zorgen we ervoor dat Bevrijdingsfestival Overijssel een waardevol festival kan blijven. 

doneer

 Alvast heel erg bedankt en we wensen een ieder veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd. 

Organisatie Bevrijdingsfestival Overijssel


ADS

PARTNERS