Wil je een kaartje kopen voor de Press&Guest area van het Bevrijdingsfestival Overijssl? Of heb je deze al gekocht? Lees dan deze kleine lettertjes nog even na.  

Toegang tot de Press & Guest krijg je als je een kaartje hebt gekocht en deze bij de ingang van de P&G kunt laten zien. De QR-code kan gescand worden vanaf een mobiel of geprint papier (zorg dat de code niet gevouwen wordt). 

Openingstijden
Deuren open voor zakelijke tickets: 11:30 uur 
Deuren open voor particuliere tickets: 13.00 uur
Deuren Parkpaviljoen dicht: 22:30 uur (wc en horeca niet meer toegankelijk)
Dicht: 23:30 uur (u heeft dan geen toegang meer tot de P&G)

 plattegrond pg

Tickets en voordelen 

VIP ZAKELIJK
- Toegang vanaf 11.30 uur
- Toegang Bevrijdingsborrel (13.15 uur) met een hapje en een drankje

Zakelijke ticket met lunch 
Lunchen is mogelijk tot 15.00 uur. Dit lunchaanbod is buiten de kaart om en alleen vooraf te bestellen. De verrassingslunch is samengesteld door de kok. Wilt u de lunch vegetarisch nuttigen of heeft u dieetwensen? Geef dit dan aan bij het opmerkingenveld bij uw boeking. 

BEVRIJDINGSBORREL
- Toegang Bevrijdingsborrel (13.15 uur) met een hapje en een drankje

VIP PARTICULIER
- Toegang vanaf 13.00 uur*

*Tot 14.00 uur vindt er voor genodigden een Bevrijdingsborrel plaats. We zetten hiervoor tijdelijk een klein gedeelte van de Press&Guest Area af dat alleen toegankelijk is voor deze genodigden. We vragen om uw begrip.  

Alle bovengenoemde tickets bieden de volgende voordelen:
- Backstage rondleidingen
- VIP-Stage
- VIP-Vak

VIP Vak
Het vak vooraan het hoofdpodium heeft gelimiteerde ruimte. Wij proberen iedere Guest de kans te bieden om op deze unieke plek de artiesten op het hoofdpodium te bewonderen door na ieder concert de ruimte ‘schoon te vegen’. Op deze manier kunnen ook andere mensen met een kaart voor de P&G genieten van hun voordelen.

Wanneer het evenement merkt dat het vak relatief leeg blijft is er de mogelijkheid om het vak voor een korte periode ook beschikbaar te stellen voor andere bezoekers. Op deze manier ontstaat er geen loze ruimte vooraan het hoofdpodium. Het voordeel wat je als Guest hebt is dat je het recht hebt om altijd binnen te kunnen lopen. Let op: er is gelimiteerde ruimte beschikbaar.

VIP Stage
Bovenstaande spelregel geldt ook voor het VIP Stage op het hoofdpodium. Echter, wordt dit VIP Stage gedurende populaire optredens vaker 'schoon geveegd'.  U kunt dit Stage alleen bezoeken door vanuit de Press & Guest Area begeleid te worden naar dit Stage. U kunt dit Stage alleen verlaten onder begeleiding van een van de  medewerkers van Bevrijdingsfestival Overijssel.  We geven geen garantie dat u bij uw favoriete optreden op dit deck kan staan. Er is ruimte voor beperkt aantal mensen. 

Backstage rondleiding
Er is met enige regelmaat de mogelijkheid mee te gaan met een backstage rondleiding over het terrein. Het is niet mogelijk om je vooraf in te schrijven voor gezette tijden, dus houd zelf in de gaten wanneer de rondleiders aangeven wanneer het volgende vertrekmoment is. Je kan dan zelf op tijd aangeven dat je een rondleiding wilt volgen. 

Bevrijdingsfestival Overijssel verstrekt geen gegevens aan derden.
Een inschrijving is voor één editie, vrienden zijn we voor het leven!

Munten
De tickets zijn exclusief munten voor eten en drinken. In de Press&Guest is een muntautomaat aanwezig waarmee je met pin kunt betalen. De munten zijn € 3,- inclusief btw.

Kinderen
Kinderen onder de 12 jaar hebben, onder begeleiding van een volwassene met betaald ticket, toegang tot de Press & Guest en mogen daar alleen verblijven onder begeleiding van die volwassene. 

Huisregels
Op het festivalterrein (inclusief de Press & Guest) geldt een verbod voor:

  • Drugs, wapens, glaswerk en blik
  • Meegebracht eten en drinken
  • Alcoholverkoop aan personen onder de 18 jaar
  • Wildplassen
  • Het dragen van clubkleding (bijv. motor- of voetbalclubs)
  • Gaspatronen
  • Flyeren
  • Drones boven of in de nabijheid van het festivalterrein

Houd je aan de aanwijzingen van de organisatie, beveiliging en politie. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel of andere schade als gevolg van bezoek aan het festival. De organisatie kan personen de toegang weigeren. Op het terrein gemaakte foto’s kunnen worden gebruikt voor publicatiedoeleinden.


ADS

PARTNERS