Een podium adopteren? Een spandoek in het reuzenrad? Uw logo op de website of een van onze andere uitingen? Knallen op het ledscherm naast het hoofdpodium? Of heeft u een dienst, middelen of een goed idee? Steun Bevrijdingsfestival Overijssel als partner. Bevrijdingsfestival Overijssel is het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland. Ieder jaar trekt het festival tussen de 100.000 en 140.000 bezoekers tot ver buiten de provinciegrenzen. Om onze bezoekers te trekken, zetten wij verschillende middelen in. En daar kunt u op meeliften! 

Welke vorm van sponsoring ook bij u past, wij geloven dat we alleen met maatwerk tot de beste oplossing komen. Bij naamsverbinding aan ons festival kijken wij altijd hoe we uw merk op zoveel mogelijk voor u goede plekken terug kunnen laten komen.

Download hier de sponsorbrochure 2020.

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u meerdere adverteermogelijkheden benutten? Neem gerust contact op met Annemien Brugging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ADS

PARTNERS