Word sponsor of partner!

BFO Website Vriendenvan sponsor

Bevrijdingsfestival Overijssel trekt ieder jaar ruim 130.000 bezoekers. Mensen van alle leeftijden uit Overijssel en ver daarbuiten trekken naar het Weezenlandenpark in Zwolle en vieren samen de vrijheid.

Maatwerk

Een podium adopteren? Een spandoek in het reuzenrad? Uw logo op de website of een van onze andere uitingen? Een commercial op het ledscherm naast het hoofdpodium? Of misschien heeft u middelen, een dienst of een goed idee? Welke vorm van sponsoring of partnerschap ook bij uw bedrijf past, wij geloven in maatwerk. Als u uw bedrijfsnaam verbindt aan ons festival is uw doel ons uitgangspunt. Samen kijken we hoe we uw merk op meerdere plekken terug kunnen laten komen.

Interesse? Laat het ons weten!

Benieuwd naar de mogelijkheden? We sturen u graag vrijblijvend onze sponsorbrochure.  

Bevrijdingsfestival Overijssel heeft de ANBI status en dat betekent dat we aan de eisen voldoen die de overheid stelt. Uw geld komt dus op de goede plek terecht! Door de ANBI status kunt u als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, binnen de daarvoor geldende regels.

anbi logo

 

Ads

Partners

vfonds groot

45mei nieuwProvincie Overijssel Beeldbepalend Evenement 150x150gemeentezwolle hervormdweeshuis2017 150x150  Hanzestrohm abbottsenaperformerswindesheim2022 150Landstede 150x150 1Deltion 150x150 1bloemink FNV 150x150heineken150x150c

Bekijk alle partners van het Bevrijdingsfestival Overijssel. 

login 

© Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden |  website en ict support: ICT for Events