Skip to main content

Spel- & huisregels P&G

Wil je een kaartje kopen voor de Press&Guest area van het Bevrijdingsfestival Overijssel? Of heb je deze al gekocht? Lees dan deze spelregels nog even na. De eerste gouden regel: je koopt een ticket om Bevrijdingsfestival te steunen. In ruil daarvoor kun jij gebruik maken van diverse VIP voordelen. Echter, kunnen we geen granties geven dat je altijd van deze voordelen gebruik kunt maken. 

plattegrond pg

Deze regels zijn van toepassing op Bevrijdingsfestival Overijddel 2024
Op het festivalterrein is een afgeschermde, exclusieve VIP-ruimte (Press&Guest) die alleen toegankelijk is met een bandje die je krijgt als je een VIP-ticket koopt. Met een VIP-ticket steun je Bevrijdingsfestival Overijssel en geniet jij van vele VIP-voordelen!

  • Toegang tot het VIP-Vak voor het podium Hanzestrohm*
  • Een kijkje op het VIP-Stage op het podium Hanzestrohm*
  • Speciale backstage rondleidingen*
  • Tegen betaling exclusieve menukaart (glaswerk en aardewerk)
  • Ideale plek om op een laagddrempelige manier te netwerken
  • In de Press&Guest staat een muntautomaat.
  • Fijne zitplekken. 

Lekker relaxed genieten dus en vooraan bij je favoriete optreden, zonder te dringen. Er zijn twee soorten tickets (tickets zijn exclusief consumpties), in de Press&Guest staat een muntautomaat. 

  • VIP ticket rood (€ 40,- inclusief btw). Dit ticket geeft vanaf 14.00 uur toegang tot de Press&Guest. 
  • VIP ticket blauw (€ 76,30 inclusief btw). Dit ticket geeft vanaf 11.00 uur toegang tot de Press&Guest. Ook ben je met dit ticket welkom op de Bevrijdingsborrel (incl. hapje en drankje). Bij deze borrel zijn sponsoren, partners en zakelijke relaties van Bevrijdingsfestival Overijssel aanwezig. Bij de afname van het ticket voor dit netwerkevenement ontvang je een factuur in je inbox. De kosten zijn € 70,- exclusief btw per ticket.   

Lees verder onder de video.

 

Bevrijdingsborrel met programma
De Bevrijdingsborrel is een borrel voor alle partners, sponsors en zakelijke relaties van het festival en zal in de ochtend plaatsvinden. Het is de plek om te netwerken en andere bedrijven te ontmoeten. Deze borrel vindt plaats op 5 mei van 13:00 - 14:00 uur) in de Press & Guest waar we samen proosten op onze vrijheid. Voorafgaand aan de Bevridjingsborrel is er een openigsconcert waarna het Bevrijdingsvuur ontstoken wordt. Het VIP-ticket blauw geeft toegang tot deze Bevrijdingsborrel en het programma. U ontvangt een factuur per mail. 

Lunch reserveren?
Met een VIP-ticket is het mogelijk om, tegen betaling, een lunch te reserveren (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Er wordt dan een tafel voor u gereserveerd. U kunt hiervoor rechtsreeks contact opnemen met het ParkPaviljoen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. LET op: met een VIP-ticket blauw heeft u toegang vanaf 11:00 uur en met een VIP-ticket rood vanaf 14:00 uur. U kunt dus ook pas uw reservering plaatsen.  

Tickets op maat
Het is ook mogelijk een ticket op maat samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een VIP tafel voor je personeel, tickets voorzien van bedrijfslogo inclusief consumptiemunten of een lunch/diner voor relaties of medewerkers. Interesse in een ticket op maat? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op. 

Openingstijden
Deuren open voor VIP-ticket blauw: 11:00 uur 
Deuren open voor VIP-ticket rood: 14.00 uur
Deuren Parkpaviljoen dicht: 22:30 uur (wc en horeca niet meer toegankelijk)
Dicht: 23:30 uur (u heeft dan geen toegang meer tot de P&G)

Toegang tot de Press & Guest krijg je als je een kaartje hebt gekocht en deze bij de ingang van de P&G kunt laten zien. De QR-code kan gescand worden vanaf een mobiel of geprint papier (zorg dat de code niet gevouwen wordt). 

Let op! U koopt een ticket voor een outdoor festival. Bij slecht weer kunnen wij geen garantie geven voor een overdekt verblijf. 

*VIP Vak
Het vak vooraan het hoofdpodium heeft gelimiteerde ruimte. Wij proberen iedere Guest de kans te bieden om op deze unieke plek de artiesten op het hoofdpodium te bewonderen door na ieder concert de ruimte ‘schoon te vegen’. Op deze manier kunnen ook andere mensen met een kaart voor de P&G genieten van hun voordelen.

Wanneer het evenement merkt dat het vak relatief leeg blijft is er de mogelijkheid om het vak voor een korte periode ook beschikbaar te stellen voor andere bezoekers. Op deze manier ontstaat er geen loze ruimte vooraan het hoofdpodium.

*VIP Stage
Aan de zijkant van het hoofdpodium is een VIP Stage. Onder begeleiding kunt u naar dit VIP Stage om enkele numer een kijkje te nemen bij de optredenede artiest. Let wel: het VIP-Stage biedt maar ruimte aan een beperkt aantal mensen. U bent niet gegarandeerd van een plek. U moet de aanwijzingen van de crew opvolgen. Indien u dit niet doet, kan de toegang tot het VIP-Stage u ontzegd worden.  

*Backstage rondleiding
Er is met enige regelmaat de mogelijkheid mee te gaan met een backstage rondleiding over het terrein. Het is niet mogelijk om je vooraf in te schrijven voor gezette tijden, dus houd zelf in de gaten wanneer de rondleiders aangeven wanneer het volgende vertrekmoment is. Je kan dan zelf op tijd aangeven dat je een rondleiding wilt volgen. 

Bevrijdingsfestival Overijssel verstrekt geen gegevens aan derden.
Een inschrijving is voor één editie, vrienden zijn we voor het leven!

Factuur
Bij de aankoop van een ticket ontvangt je een factuur (met btw) per e-mail. Met de aankoop van de tickets steun je het festival. Bevrijdingsfestival Overijssel beschikt over een ANBI status. Lees hier meer over de ANBI status. 

Munten
De tickets zijn exclusief munten voor eten en drinken. In de Press&Guest is een muntautomaat aanwezig waarmee je met pin kunt betalen. Je koopt op het Bevrijdingsfestival 4.5 munten voor €16,50. 

Kinderen
Kinderen onder de 12 jaar hebben, onder begeleiding van een volwassene met betaald ticket, gratis toegang tot de Press & Guest en mogen daar alleen verblijven onder begeleiding van die volwassene. Max twee kinderen per volwassenen. 

Huisregels
Op het festivalterrein (inclusief de Press & Guest) geldt een verbod voor:

  • Drugs, wapens, glaswerk en blik
  • Meegebracht eten en drinken
  • Spuitbussen (let op: dit geldt ook voor zonnebrand in spuitflessen)
  • Alcoholverkoop aan personen onder de 18 jaar
  • Wildplassen
  • Het dragen van clubkleding (bijv. motor- of voetbalclubs)
  • Gaspatronen
  • Flyeren
  • Drones boven of in de nabijheid van het festivalterrein

Houd je aan de aanwijzingen van de organisatie, beveiliging en politie. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel of andere schade als gevolg van bezoek aan het festival. De organisatie kan personen de toegang weigeren. Op het terrein gemaakte foto’s kunnen worden gebruikt voor publicatiedoeleinden.

> Bekijk de algemene voorwaarden.

BFO Website Vriendenvan PG

Bevrijdingsfestival Overijssel heeft de ANBI status en dat betekent dat we aan de eisen voldoen die de overheid stelt. Uw geld komt dus op de goede plek terecht! Door de ANBI status kunt u als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, binnen de daarvoor geldende regels. Lees hier meer over de ANBI status. 

anbi logo