Skip to main content

Maatschappelijk

Bouwt jouw bedrijf mee aan Bevrijdingsfestival Overijssel?

Vind jij het belangrijk om met jouw organisatie maatschappelijk betrokken te zijn? Staat vrijheid hoog in het vaandel bij jouw bedrijf?

Je kunt je nu als organisatie opgeven om mee te bouwen aan Bevrijdingsfestival Overijssel en daarmee de viering op 5 mei mogelijk te maken. Zo kunnen jullie op vrijdag 3 mei als team meehelpen met de opbouw van het festival. Daarnaast zijn er op 5 mei zelf ook functies beschikbaar waarbij hulp zeer welkom is, zoals bij het serviceteam of achter de bar.

Uiteraard zorgen wij vanuit het festival voor eten en drinken tijdens de diensten, nodigen we jullie uit voor de bedrijvenrondleiding op 2 mei en zorgen we voor een gezellige dagafsluiting op 3 mei. Werknemers kunnen gezellig met eigen collega’s aan de slag en worden gewoon doorbetaald door hun werkgever. De ultieme blend van teambuilding en maatschappelijke betrokkenheid!

Interesse om je als bedrijf maatschappelijke uren in te zetten? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

ADS